Donderdag oefenduel tegen Virtus

Gepost door:ForzaRbc // 2014-05-19 00:00:00 // 2853 keer bekeken

Komende donderdagavond speelt het eerste elftal van RBC een oefenduel tegen Virtus. De club uit Zevenbergen is alsachtste geindigd in de Derde Klasse A. In deze wedstrijd doen er weer een aantal spelers mee die vanaf komend seizoen het RBC-shirt gaan aantrekken.

In tegenstelling tot afgelopen week is Danny Mathijssen niet present, aangezien hij met zijn elftal RBC U15 een wedstrijd speelt tegen Victoria'03 C1. Lars de Voogd, Mohamed el Moussaoui en Mohamed Boulahyan, die allen afgelopen week ook al meededen, zijn wel weer present.

Komende donderdag kan hoofdtrainer Erwin van der Woerdt naast Boulahyan ook gebruik maken van Remko van der Kruyssen in de spits. Mike Schalk, teammanager van RBC U11, krijgt ook weer speelminuten, evenals Nordin Benjilali (eerder foutievelijk aangeduid als Nordin Zaha).

Mike Alderson en doelman Thierry Aarts trainen morgen mee, maar alleen Aarts zou mogelijkerwijs donderdagavond ook in actie kunnen komen. Alderson heeft drie dagen schoolkamp stage en kan daarom niet mee doen. Gino Pieter en Roy van Oeveren komen ook niet in actie. "Gino is pas na 1 juni inzetbaar en Roy wil eerst trainen in plaats van meteen een wedstrijd spelen," zo laat hoofdtrainer Van der Woerdt tegenover RBCFans.nl weten.

Van Oeveren traint volgende week donderdag voor de eerste keer mee.Nicky Vromans, die afgelopen donderdag al verstek moest laten gaan in verband met een blessure aan de enkel, is nog een vraagteken.


Locatie: Herstaco Stadion
Aftrap: 20.00 uur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd