Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC scoort goed bij Rabo Clubkas Campagne

Gepost door:Remy // 2014-04-25 00:00:00 // 2854 keer bekeken

De Clubkas Campagne van de Rabobank Roosendaal-Woensdrecht heeft RBC 1.190 euro opgeleverd. Daarmee eindigde RBC op de zesde plaats van in totaal 149 verenigingen en was het de eerste sportvereniging in de ranking. De uitslag werd donderdagavond bekend gemaakt in de St. Jan in Roosendaal. Namens RBC namen penningmeester Cees de Jong en bestuurslid algemene zaken Joost van Oosterhout de cheque in ontvangst.

Bij de Clubkas Campagne was in totaal 80.000 euro te verdelen. Elk lid van de Rabobank Roosendaal-Woensdrecht kon vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee voor dezelfde vereniging of stichting. Aan de hand van het aantal stemmen werd het totaalbedrag naar rato verdeeld. In totaal werden 19.395 stemmen uitgedeeld, goed voor 4,13 euro per stem. Op RBC werden 288 stemmen uitgebracht. Via haar website en sociale media bedankt de club eenieder die voor RBC heeft gestemd.

Avond4Daagse Roosendaal kan verreweg het grootste bedrag bijschrijven (2.177 euro). Verder legde RBC het af tegen Stichting Kindervakantiespel Ossendrecht, Heemkundekring Het Zuidkwartier, Heemkundekring De Vrijheijt van Rosendale en Stichting De Brabantse Wal. Klik HIER voor de volledige uitslag.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd