Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC U15 viert kampioenschap met monsterzege

Gepost door:ForzaRbc // 2014-04-04 00:00:00 // 2885 keer bekeken

RBC U15 dat afgelopen zaterdag al het kampioenschap binnenhaalde op bezoek bij TSC heeft het opgetrommelde publiek in het Herstaco Stadion vanavond op een monsterzege getrakteerd. De ploeg van hoofdcoach Danny Mathijssen won met 8-0 van CTO Eindhoven Talent Team BM1.

De gehele avond was er een feeststemming in het Herstaco Stadion. De spelers van RBC U15 werden bij betreding van het veld getrakteerd op oranje rookpotten en spandoeken op de Volta-tribune. Het zorgde echter niet voor nervositeit. De ploeg van Mathijssen had er zichtbaar plezier in en liet geen spaan heel van het talentvolle meidenelftal uit Eindhoven.

In de tweede helft leken er dubbele cijfers in te zitten en zelfs doelman Jordi Brhnskwam tot scoren via een penalty. Hij had echter wel een rebound nodig om zichzelf op het scoreformulier te brengen. Uiteindelijk stokte de productie bij acht goals.

Na het duel kreeg de selectie de kampioensschaal uitgereikt en later in het supportershome kreeg elke speler een kampioensmedaille omgehangen, waarna de selectie kon gaan feesten.

Klik hier voor foto's van deze wedstrijd en de huldiging! (Met dank aan SV RBC)




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd