Kom vrijdagavond naar huldiging RBC U15

Gepost door:ForzaRbc // 2014-04-01 00:00:00 // 3000 keer bekeken

Aanstaande vrijdagavond om 19.00 uur staan RBC U15 en CTO Eindhoven Talent Team MB1 tegenover elkaar. RBC U15 zal na de wedstrijd gehuldigd worden als kampioen van de Derde Divisie D.

RBC U15 zou aanvankelijk in de Hoofdklasse starten, maar na overleg met de KNVB werd het elftal van hoofdcoach Danny Mathijssen in de Derde Divisieingedeeld op voorwaarde dat men geen aanspraak kon maken op promotie. Ditzelfde gold voor CTO Eindhoven Talent Team MB1. Nadat RBC U15 na het eerste duel al de koppositie in handen kreeg en deze nooit meer afstond, kwam er kritiek vanuit een aantal clubs die in dezelfde competitie actief waren. Zij kregen het voorelkaar om zowel RBC U15 als CTO Eindhoven Talent Team MB1 uit deofficile stand van de competitie op voetbal.nl te schrappen.

Via het Twitteraccount van SC 't Zand C1 werd meerdere malen de aanval op RBC geopend. Afgelopen week deed zelfs eenfunctionaris van SC 't Zandassistent-trainer Thomas van Vugt van het desbetreffende elftaleen duit in het zakje om nog maar eens te benadrukken dat RBC U15 toch echt niet de kampioen is. "Ik hebme enorm gestoord aan het onsportieve gedrag van SC 't Zand met hun denigrerende opmerkingen over onze prestaties en onze aanwezigheid in de 3e divisie," zo liet Mathijssen zijn ongenoegen al blijken op RBCvoetbal.nl.

Aanstaande vrijdagavond wordt RBC U15 gehuldigd in het Herstaco Stadion voor het binnenhalen van de titel in de Derde Divisie D. Wij vragen iedere RBC-supporter om de kampioenen vrijdagavond te verwelkomen in het Herstaco Stadion.

RBC U15 - CTO Eindhoven Talent Team MB1
Wanneer: vrijdag 4 april
Aftrap: 19.00 uur
Locatie: Herstaco Stadion




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd