STEM OP RBC!

Gepost door:ForzaRbc // 2014-03-30 00:00:00 // 2735 keer bekeken

De Rabobank heeft de Clubkas Campagne gestart. Met de start van de Clubkas Campagne komt het oude sponsor- en donatiebeleid voor verenigingen en stichtingen te vervallen.

In 2014 zal Rabobank Roosendaal-Woensdrecht 80.000 beschikbaar stellen voor de Rabobank Clubkas Campagne. De verdeling van dit bedrag wordt bepaald door de leden van Rabobank Roosendaal-Woensdrecht middels stemming. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen en kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting uitbrengen. Alle vijf de stemmen moeten worden uitgebracht. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is. Aan het bedrag dat de vereniging/stichting ontvangt, is geen minimum of maximum verbonden.

RBC roept al haar leden en supporters, die lid zijn van Rabobank Roosendaal-Woensdrecht, op om twee stemmen uit te brengen op RBC. Dit kan vanaf 3 april t/m 14 april. Attendeer ook iedereen die je kent en lid is van Rabobank Roosendaal-Woensdrecht om op RBC te stemmen.

Spek de clubkas, stem op RBC !




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd