RBC haalt bezem door selectie

Gepost door:ForzaRbc // 2014-03-21 00:00:00 // 2924 keer bekeken

RBC gaat flink de bezem door de selectie halen. Dit seizoen wilde het RBC-bestuur meteen promotie naar de Derde Klasse realiseren, maar met nog zes duels voor de boeg staat de Roosendaalse club op een kansloze achtste plaats in de Vierde Klasse.

Om te zorgen dat RBC komend seizoen wel haar doelstelling gaat halengrijpt het RBC-bestuur rigoureus in. De selectie zal komend seizoen kwalitatief versterkt worden om de uitgesproken doelstelling te realiseren. Ook het aantal trainingen per week wordt verhoogd van twee naar drie keer. Een aantal spelers hebben aangegeven niet meer de ambitie te hebben om mee te gaan in de ambitie van de club. Eric Lankers gaf eerder al aan te stoppen, omdat hij het fysiek niet meer aan kon. Ook Ivo Vergouwen geeft de fysieke ongemakken op als argument.David van Kiel kan het niet meer combineren met zijn werk. Dennis Voermans, Nicky Maas, Nicky Duyvelaar, Mike Magielse, Maarten Hack en Jesse Verbraak willen als groep minder prestatief gaan voetballen bij een andere club. Mogelijk sluiten Eric Lankers, Ivo Vergouwen en David van Kiel zich daarbij aan. Ook Ruben Bus, Nick Smit en Glenn van Meer hebben aangegeven RBC te willen verlaten. Mark van der Wegen en Wiebe de Kok stoppen vanwege hun opgelopen zware blessures, zo valt te lezen op RBCvoetbal.nl.

Met het vertrek van bovengenoemde spelers neemt de stadionclub afscheid van een groot aantal spelers die de doorstart van RBC na het faillissement mogelijk heeft gemaakt. RBC is deze spelers daar zeer erkentelijk voor en waardeert hun inzet voor de club.

De technische staf onder leiding van bestuurslid technische zaken John Vette is inmiddels druk bezig om voor volgend seizoen een jong en gretig RBC te formeren, aangevuld met de nodige routine.Eerder werd al bekend dat Mohamed el Moussaoui, Mohamed Boulahyan en Danny Mathijssen al toegezegd hebben komend seizoen voor RBC uit te willen komen.Van de huidige spelersgroep blijven Arthur van den Broek, Zakaria Ben Slimane, Redouan el Allaoui, Mitch Klijn, Anouar El Khassim en Jaghja Memisi.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd