Blunder van jewelste: El Moussaoui wilde dit seizoen al voor RBC spelen

Gepost door:ForzaRbc // 2014-03-10 00:00:00 // 2890 keer bekeken

RBC had dit seizoen al gebruik kunnen maken van de diensten van Mohamed el Moussaoui. De aanvaller had zich aangemeld bij RBC, maar de clubleiding deed er helemaal niets mee, zo weet een bron RBCFans.nl te melden.

RBC ging afgelopen seizoen op zoek naar versterkingen voor het eerste elftal. De doelstelling van dit seizoen was ook om kampioen te worden en direct promotie af te dwingen naar de Derde Klasse. Eric Lankers, de huidig aanvoerder van het eerste elftal, werd belast met de functie technische zaken. Sinds het opstappen van Eric Hellemons was die functie vacant geworden. De op dat moment zwaar geblesseerde Lankers nam die taak op zich.

In het voorjaar van 2013 werd er gezocht naar versterkingen. Er werd vooral gekeken naar verdedigers en aanvallers. Met Mike Machielse en Glenn van Meer kreeg het op papier twee sterke verdedigers erbij. In de praktijk bleek dat echter een stuk minder te zijn. In aanvallend opzicht bleef het heel lang stil. Anouar el Khassim was inmiddels vertrokken naar sv DOSKO, waardoor er sowieso een vacante positie bijkwam in de aanvalslinie. Er werd met veel aanvallers gesproken, maar om verschillende redenen haakten zij allen af.

Er bleef echter n aanvaller over die heel graag voor RBC wilde uitkomen. Mohamed el Moussaoui, op dat moment spelend voor Tweedeklasser BSC, wilde graag uitkomen voor de club waar hij in het betaalde voetbal supporter van was. De broer van El Moussaoui had het telefoonnummer doorgegeven van zijn broertje aan een bestuurslid van RBC. De snelle aanvaller speelde met BSC afgelopen seizoen in de top van de Tweede Klasse, maar de 27-jarige speler hoorde nooit meer iets van RBC. Wie het bestuurslid is die deze blunder heeft begaan is onbekend. Of het telefoonnummer ooit bij Eric Lankers terecht is gekomen is ook de vraag. Ik vond het in ieder geval erg jammer dat RBC nooit terugbelde, zo gaf El Moussaoui tegenover RBCFans.nl aan.

De snelle spits koos toen voor Voorwaarts Rotterdam, waar hij tegenwoordig als rechtsbuiten actief is. Komend seizoen is hij wel in het shirt van RBC te bewonderen in het Herstaco Stadion.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd