Van der Woerdt: "We hebben onze laatste kans laten liggen"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-03-10 00:00:00 // 2800 keer bekeken

RBC verloor gistermiddag op bezoek bij Viola met 2-1 en zag daarmee de achterstand op datzelfde team vergroot worden. Het team uit Alphen heeft de vierde plaats in handen en had zes punten meer dan de ploeg van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt. Door de overwinning liep het uit naar negen punten voorsprong op de oranje-witten.

"We hebben vandaag onze laatste kans laten liggen om nog iets van een prijs te pakken. Bij Viola konden we gewoon niet beter en wisten we niets af te dwingen," zo stelt Van der Woerdt in BN De Stem.

De schrijver van het artikel in De Stem, Charles van der Meijs, geeft aan dat hoofdtrainer Van der Woerdt heeft gezegd dat het seizoen voor de Roosendalers erop zit. "Ik ben verkeerd geciteerd. Het seizoen duurt tot en met de laatste wedstrijd en elke wedstrijd draait om winst, ook als je niet voor de prijzen speelt," zo laat Van der Woerdt in een reactie tegenover RBCFans.nl weten.

Daarnaast beweert Van der Meijs dat RBC veilig is als middenmotor. Dat is absoluut niet het geval. Het gat met Sprundel, de nummer twaalf in de rangschikking, is slechts vijf punten. De komende twee weken staan duels met Zundert en Chaam op het programma en ook tegen die twee teams wordt het een lastig verhaal om punten te pakken.Na deze twee duels zijn Anouar el Khassim en Nick Smit weer inzetbaar.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd