Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Oud-profvoetballer Danny Mathijssen komend seizoen naar RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2014-02-23 00:00:00 // 3537 keer bekeken

RBC heeft haar derde versterking binnen voor komend seizoen. Oud-profvoetballer Danny Mathijssen komt over van Cluzona en trekt komend seizoen het shirt van RBC aan, zo weet RBCFans.nl.Eerder had de Roosendaalse club al twee spitsen vastgelegd.

Mathijssen komt uit de jeugd van Willem II en debuteerde ook voor die club in het betaalde voetbal. Na vier seizoenen bij de Tilburgers vertrok hij naar AZ om via RKC Waalwijk en NAC Breda weer terug te belanden op het oude nest. Nadat bij hem een chronische blessure was geconstateerd moest hij stoppen met het profvoetbal en ging hij bij RKVV METO als amateurvoetballer verder.

Aan het eind van afgelopen seizoen speelden RBC en METO een oefenduel in Hoogerheide (2-4 winst RBC). Ook Mathijssen stond aan de aftrap en stak met kop en schouders boven iedereen uit. Dit seizoen komt hij uit voor Cluzona, dat meedoet om promotie naar de Tweede Klasse. In plaats van een eventuele promotie af te wachten kiest hij voor de stadionclub: "Ik heb al aangegeven bij Cluzona dat ik naar RBC ga", zo vertelde Mathijssen tegenover RBCFans.nl. Dit seizoen is hij al wel de hoofdcoach van het succesvolle RBC U15-elftal dat hoogstwaarschijnlijk de titel in de Derde Divisie D in de wacht gaat slepen.

Mathijssen kan zowel als centrale verdediger als verdedigende middenvelder uit de voeten.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd