Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Fitte selectie voor duel tegen Wernhout

Gepost door:ForzaRbc // 2014-02-15 00:00:00 // 2836 keer bekeken

Hoofdtrainer Erwin van der Woerdt heeft voor de wedstrijd tegen Wernhout van morgenmiddag een fitte selectie tot zijn beschikking. Buiten de langgeblesseerden Mark van der Wegen, Wiebe de Kok en Mitch Klijn zijn alle spelers inzetbaar.

De enige die nog een vraagteken is voor Van der Woerdt is David van Kiel. De Belgische verdediger was afgelopen week ziek, maar lijkt de wedstrijd te gaan halen. Mede-landgenoot Glenn van Meer, die kampte met liesklachten, is inzetbaar. Eric Lankers en Nick Smit kwamen in het oefenduel tegen Lepelstraatse Boys niet in actie en Smit kon tegen VVR slechts 25 minuten spelen. "Lankers en Smit kunnen beide spelen tegen Wernhout en eventueel een hele wedstrijd," zo vertelt Van der Woerdt tegenover RBCFans.nl.

Wernhout is nog in de race om de tweede periode, al lijkt de kans klein dat ze die ook daadwerkelijk in de wacht gaan slepen. Koploper in de tweede periode is Zundert, dat drie punten meer en een veel beter doelsaldo heeft. RBC zal aansluiting moeten houden met nummer vier Chaam en nummer vijf Viola. Een overwinning is zondag daarom noodzakelijk.

Vermoedelijke opstelling RBC: Van den Broek; Maas, Voermans, Lankers, Verbraak; Duyvelaar, Machielse, Vergouwen; El Allaoui, El Khassim, Smit











Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd