Van der Woerdt: "Zondag moeten we drie punten bijschrijven"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-01-31 00:00:00 // 2746 keer bekeken

RBC ontvangtin het Herstaco Stadionkomende zondag VVR uit Rijsbergen. De ploeg van hoofdcoach Erwin van der Woerdt gaat daarmee verder in de jacht op de bovenste plaatsen.

Van der Woerdt kan, buiten de zwaar geblesseerden Mark van der Wegen, Mitch Klijn en Wiebe de Kok, over een vrijwel geheel fitte spelersselectie beschikken. "Alleen Glenn van Meer blijft wat last houden van zijn lies, waardoor hij op de trainingen niet alles heeft mee kunnen doen," zo stelt hij in zijn voorbeschouwing op rbcvoetbal.nl.

Eerder dit seizoen kwamen RBC en VVR al tegen elkaar in actie in Rijsbergen. RBC leek een simpele 0-2 overwinning te gaan boeken, maar na het uitvallen van Mitch Klijn en Redouan el Allaoui speelde de Roosendalers alsnog 2-2 gelijk. "Komende zondag moeten we weer drie punten bijschrijven, goed of slecht maakt niet uit, als we ze maar halen", zo stelt Van der Woerdt.

Door het gelijke spel tegen Schijf en de overwinning van afgelopen week heeft RBC het gat met Chaam van zes punten naar twee punten teruggebracht. De ploeg uit het gelijknamige dorp gaat op bezoek bij Sprundel, dat vorige week goede zaken deed voor de oranje-witten door met 3-4 te winnen bij Viola. Nummer vier Viola, dat vijf punten meer heeft dan RBC, gaat op bezoek bij hekkensluiter SAB.

Vermoedelijke opstelling RBC: Van den Broek; Ben Slimane, Voermans, Verbraak, Van Kiel; Duyvelaar, Lankers, Vergouwen; Memisi, El Khassim, El Allaoui







Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd