KNVB geeft groen licht: El Khassim inzetbaar tegen Gloria UC

Gepost door:ForzaRbc // 2014-01-21 00:00:00 // 2841 keer bekeken

Komende zondag heeft RBC-hoofdtrainer Erwin van der Woerdt een extra optie in de aanval. Anouar el Khassim, die over is gekomen van Hoofdklasser DOSKO, mag tegen Gloria UC al in actie komen. In eerste instantie werd gedacht dat de snelle aanvaller pas vanaf 1 februari in actie mocht komen, maar de KNVB heeft nu al toestemming gegeven, dat meldt RBCvoetbal.nl.

El Khassim kwam afgelopen seizoen al in actie voor RBC, maar maakte aan het eind van het seizoen bekend de overstap te maken naar Hoofdklasser DOSKO uit Bergen op Zoom. Hij kwam daar niet aan spelen toe, waar overigens meer spelers die vanuit andere Roosendaalse clubs de overstap maakte naar de kersverse Hoofdklasser last van hebben.

El Khassim wist vorig seizoen elf doelpunten te produceren in de competitie. Mede door een blessure in de tweede seizoenshelft kwam hij toen minder aan spelen toe. Hij viel vooral op door twee doelpunten in het bekertoernooi tegen Eersteklasser VC Vlissingen (3-2 verlies), waar hij ook nog een lobje via de onderkant van de lat uit het doel zag belanden.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd