Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

80%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

20%

Stemmen: 25

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Broer El Khassim traint deze week mee; Oz stopt met voetballen

Gepost door:ForzaRbc // 2014-01-13 00:00:00 // 2880 keer bekeken

Komende week wordt er bij RBC weer een nieuwe speler uitgetest voor komend seizoen. Hamsa el Khassim, de broer van Anouar el Khassim, mag zijn kwaliteiten deze week op de training laten zien aan hoofdtrainer Erwin van der Woerdt.

In tegenstelling tot zijn broertje is Hamsa een verdediger, die vorig seizoen nog bij het naar de Hoofdklasse gepromoveerde DOSKO in het eerste elftal stond. De 26-jarige mandekker komt uit de jeugdopleiding van NAC Breda en heeft voor DOSKO ook nog in het eerste elftal van VVC'68 gespeeld. Die club speelde op dat moment in de Eerste Klasse van de zaterdagafdeling. "Hamsa is een rechtsbenige centrale verdediger," zo laat Van der Woerdt ter aanvulling weten.

De verdediger kwam dit seizoen niet in actie namens DOSKO, aangezien hij de voorkeur gaf aan zijn studie. Hij kan echter de tweede seizoenshelft niet in actie komen voor RBC.

Naast de nieuwe speler die deze week op de training verwelkomt wordt, heeft Ferhat Oz er de brui aangegeven. De aanvaller trainde al geruime tijd mee, maar heeft aangegeven te stoppen met voetballen. De van Oranje Wit overgekomen aanvaller zoekt zijn heil nu in het freefighten.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd