Klijn: "Ik ben een apart geval"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-01-13 00:00:00 // 2995 keer bekeken

In medio december vorig jaar kreeg Mitch Klijn te horen dat hij zijn voorste kruisband had afgescheurd. De aanvallende middenvelder van RBC verbaasde echter iedereen door bij wedstrijden in de warming up wel met een bal bezig te zijn. Ook bij de oefenwedstrijd tussen FC Bergen en RBC stond Klijn samen met Nicky Duyvelaar een balletje over te trappen.

RBCFans.nl vroeg aan Klijn om uitleg: Haha, ja dat vraagt iedereen zich af. Ik ben een apart geval. Normaal gesproken kan iemand dat niet. Ik heb toen toch ook gewoon mijn wedstrijd uitgevoetbald. Daarom is het ook niet te geloven dat ik mijn kruisband heb afgescheurd. Als ik geen slotklachten had gehad zou ik het waarschijnlijk niet eens merken dat mijn kruisband afgescheurd is.

Waar Mark van der Wegen en Eric Lankers afgelopen jaar met een van pijn vertrokken gezicht van het veld gedragen moesten worden, daar heeft de creatieveling geen last van: Ik train ook drie keer per week bij Axis. Ik heb geen enkele pijn, dat is namelijk zo gek. Maar tijdens de kijkoperatie was toch echt te zien dat de kruisband eruit lag. Aankomende woensdag heb ik weer een operatie, en dan is Erwin (Van der Woerdt red.) er ook bij. Dit is mijn tweede keer aan dezelfde knie. De eerste keer had ik er ook geen pijn aan.

Ondanks dat Klijn geen pijn voelt moet hij wel negen maanden herstellen. Dat betekent dat hij pas in oktober weer fit is.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd