Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

''Dat El Moussaoui komt komend seizoen is voor 99 procent zeker''

Gepost door:ForzaRbc // 2014-01-05 00:00:00 // 2756 keer bekeken

RBC lijkt er voor komend seizoen een nieuwe aanvaller bij te hebben. Vandaag kwam Mohammed el Moussaoui als testspeler in actie tegen FC Bergen. De behendige en snelle aanvaller maakte een meer dan prima indruk.

"El Moussaoui komt uit Kalsdonk, is 27 jaar en speelt momenteel voor Voorwaartse RSC in Rotterdam, in de Vierde Klasse zondag. Dat kun je vergelijken met de Derde Klasse in deze regio. Hij heeft ook bij BSC in het eerste elftal in de Derde Klasse en Tweede Klasse gespeeld," zo stellen hoofdtrainer Erwin van der Woerdt en assistent-trainer Gommy Nooijens tegenover RBCFans.nl. "Hij kan echter in de tweede seizoenshelft niet in actie komen voor ons." Maar hij is er volgend jaar bij? "Dat is vrij zeker ja," zo stelde Van der Woerdt. "Dat is voor 99 procent zeker," zo vult Nooijens aan.

Naast El Moussaoui zit er nog een andere speler op de bank bij RBC die een onbekend gezicht heeft: "Dat is ook een Mohammed. Bakkie is z'n bijnaam. Speelde bij Swift Boys, maar ook bij Leonidas in de Eerste Klasse." Zij kennen elkaar? "Jazeker, El Moussaoui heeft hem meegenomen." Is het al zeker dat Anouar el Khassim mag spelen na de winterstop? "Nee, dat weten we nog steeds niet. De aanvraag is ingediend, maar de KNVB heeft nog niet gereageerd." Maar dat is zeker? "Ja, daar gaan wij wel van uit. Hij heeft helemaal niet gespeeld voor DOSKO." Ook niet voor een tweede of derde elftal? "Nee, dus wij zien geen problemen." Ook pa El Khassim bevestigt de uitspraken van Van der Woerdt en Nooijens.

Naast bovengenoemde spelers was Eric Lankers niet aanwezig. Lankers, die werkt voor het NOC*NSF zou misschien wel eens een aantal wedstrijden afwezig kunnen zijn in verband met de Olympische Spelen. "Nee, hij is er vandaag niet bij, maar die sluit gewoon weer aan." Hij hoeft dus niet mee naar Rusland? "Nee, alleen even uitzwaaien en dan is hij gewoon weer beschikbaar voor ons."

Ook Ferhat Oz was niet aanwezig: "Maar die traint wel mee, hij is er vandaag echter niet bij. Hij kan ook de tweede seizoenshelft niet mee doen, maar ook daar is de kans groot dat hij komend seizoen voor ons speelt."




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd