Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

De Jong niet naar RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2013-12-24 00:00:00 // 3012 keer bekeken

Op Voetbalzuid.nl verscheen afgelopen week een nieuwe naam in de selectie van RBC. Het ging om Max de Jong, die de afgelopen twee seizoenen uitkwam voor Eersteklasser TSC.

Niemand schijnt De Jong te kennen. "Ik ken hem niet," zo laat Eric Lankers weten. "Nooit van gehoord," zo laat Paul Kuipers namens het RBC-bestuur weten tegenover RBCFans.nl. RBCFans.nl informeert dan bij TSC zelf of zij misschien weten waarom De Jong ineens bij de selectie van RBC staat: "De afgelopen twee seizoenen heeft hij bij ons gespeeld en het jaar daarvoor voor Terheijden en daarvoor weer in de jeugd bij ons. Nu speelt hij bij DIA in Teteringen. Het is tevens een spits." Ook zij hebben geen idee waarom De Jong ineens bij de RBC-selectie er tussen staat.

Ook bij hoofdtrainer Erwin van der Woerdt wordt genformeerd over de 22-jarige aanvaller: "Nooit van gehoord," zo stelt ook de hoofdcoach. "Dat was vorig jaar ook opeens met die speler van TVC Breda," zo merkt Van der Woerdt terecht op. Toen dook de naam va Mihayrick Hieronimus ineens op tussen de RBC-selectie. De toen 20-jarige middenvelder was een voormalig jeugdspeler van RBC Roosendaal, waar hij het tot aanvoerder van de A1 schopte. Ook die informatie klopte toen niet. Wie die twee namen ooit heeft toegevoegd op Voetbalzuid.nl bij de selectie van RBC blijft een raadsel. Inmiddels is de naam van De Jong verwijderd.

RBC heeft zich inmiddels al wel versterkt met aanvaller Anouar el Khassim. Daarnaast gonst het nog steeds van de geruchten dat er extra spelers worden toegevoegd. Zo zou het bestuur bezig zijn met twee ex-jeugdspelers van RBC Roosendaal. Of RBC ook in Belgi aan het rondkijken is voor extra spelers voor het eerste elftal is niet bekend.







Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd