Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Anouar el Khassim keert terug bij RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2013-12-23 00:00:00 // 2829 keer bekeken

RBC heeft zijn eerste versterking voor de tweede seizoenshelft binnen. Anouar el Khassim keert terug bij de formatie van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt, zo meldt RBCvoetbal.nl.

El Khassim kwam vorig seizoen ook uit voor RBC, dat kampioen werd in de Vijfde Klasse C. Wegens een conflict werd toen twee wedstrijden voor het einde van de competitie afscheid van hem genomen. Hij vertrok naar sv DOSKO, dat promoveerde naar de Hoofdklasse. El Khassim wist het echter niet tot het eerste te schoppen.

Halverwege dit seizoen gingen er geluiden op dat de snelle aanvaller graag terug zou willen keren bij RBC. De afgelopen weken was het echter stil rondom zijn situatie, en veel RBC-supporters gingen er vanuit dat hij niet zou komen. Eric Lankers, die een bemiddelende rol heeft gespeeld, maakte zich echter sterk voor de terugkeer van El Khassim.

Hoofdtrainer Erwin van der Woerdt is blij met de komst van El Khassim: "We zijn erg blij met de terugkeer van Anouar. Daardoor krijgen we in ieder geval meer mogelijkheden voorin. De komende weken gaan we gebruiken om Anouar wedstrijdfit te krijgen."

El Khassim scoorde vorig seizoen 21 doelpunten, waarvan elf doelpunten in de competitie. Hij is met zijn snelheid en doelgerichtheid een flinke versterking voor de voorhoede van RBC, waar hoofdtrainer Erwin van der Woerdt voor de rest van het seizoen de spitsen Mark van der Wegen en Wiebe de Kok moet missen.

RBC gaat nu de overgang bij de KNVB in gang zetten. De verwachting is dat El Khassim vanaf 1 februari speelgerechtigd zal zijn. Dat betekent dat hij enkele competitiewedstrijden mist. RBC begint op 18 januari alweer aan de tweede seizoenshelft met een thuisduel tegen Schijf.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd