Maaskant: "Een mooie lange toekomst voor ons clubke"

Gepost door:ForzaRbc // 2013-12-21 00:00:00 // 2815 keer bekeken

In het RBC Magazine, dat nog steeds te koop is, komt ook Robert Maaskant aan het woord. De voormalig succescoach van RBC Roosendaal heeft enkele mooie woorden voor alle RBC-supporters en betrokkenen.

"Ten eerste wil ik iedereen feliciteren met het behoud en doorstart van RBC. Dan de felicitaties voor de promotie onder leiding van Erwin van der Woerdt 'D'n Witte' (n van de toppers van toen bij de eerste promotie)."

Maaskant heeft nog steeds contact met verschillende mensen bij RBC: "Het fijne van deze warme voetbalclub is dat ik nu nog steeds regelmatig contact heb met mensen die ik onder de televisietoren heb leren kennen. En ik vind het erg leuk dat er zoveel oud-spelers enthousiast zijn geworden voor het trainersvak."

"Jan en Anneke, Henk van der Ven, Leo van Campenhout en nog vele anderen hebben een plaats in mijn hart veroverd. Dat is ook de reden dat ik altijd met veel plezier terugkijk naar die prachtige tijd, maar gelukkig ook vooruit kan kijken naar een mooie lange toekomst voor ons clubke!"

Nog niet in het bezit van het RBC-magazine 2013/2014? Schaf hem direct aan viacommercie@rbcvoetbal.nl met daarin je naam, adres, postcode en plaats. Je krijgt dan het blad thuis bezorgd. De kosten zijn dan 5,- (exclusief verzendkosten).




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd