Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Henk Vos gestopt als spitsentrainer FC Dordrecht

Gepost door:ForzaRbc // 2013-12-04 00:00:00 // 2875 keer bekeken

Henk Vos is geen spitsentrainer meer bij FC Dordrecht. "Ik werkte daar voor een onkostenvergoeding op de dagen dat ze me nodig hadden. Dan belden ze me. Maar nu ben ik al wekenlang niet gebeld," zo laat Vos weten tegenover BN De Stem.

De uitleg van Pr-vrouw Elisa Kuster van FC Dordrecht is helder: "Henk Vos? Die is er vandaag niet. Die werkt hier alleen op de dagen dat we hem nodig hebben." Dit seizoen presteert FC Dordrecht uitstekend. De Schapenkoppen staan bovenaan met zes punten voorsprong op runner-up FC Eindhoven. Zij scoorden tevens al 46 keer. De verdienste van de oud-spits van RBC Roosendaal? "Geen idee", zo vertelt Vos. "Ik werk daar niet meer. Vorig seizoen was ik er elke dag, maar nu zit er een andere technische staf en zou ik alleen komen als ik gebeld werd. In het begin van het seizoen was ik er nog een keer per week, maar nu ben ik al wekenlang niet meer gebeld."

Ontslagen is Vos niet: "Nee, dat ook weer niet. Ik had geen contract. Dordt heeft niet zo veel geld, h. Ik werkte voor een onkostenvergoeding op de dagen dat ik er was. Maar kennelijk hebben ze me niet meer nodig." Uitleg heeft hij niet gekregen of gevraagd: "Zij zouden mij bellen, dat was de afspraak." Boos is hij ook niet: "Nee, hoor. Ik ben op niemand kwaad, neem niemand iets kwalijk. Maar ik vind het wel jammer. Ach, ik heb daar het voorbije jaar veel geleerd. Nu richt ik me maar weer op mijn club Kogelvangers in de zaterdag derde klasse, waar ik hoofdtrainer bent. We zien wel wat er weer komt.""

Henk Vos begon zijn profloopbaan bij RBC, om daarna nog twee maal terug te keren. Hijspeelde in totaal 183 competitieduels voor RBC Roosendaal en scoorde daarin 52 goals.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd