Gehavend RBC tegen Sprundel; Mo?se Gon?alves is zoek'

Gepost door:ForzaRbc // 2013-11-30 00:00:00 // 3896 keer bekeken

RBC zal hoogstwaarschijnlijk met dezelfde elf tegen Sprundel starten als twee weken terug in het thuisduel tegen Bara. Toen won de ploeg van hoofdcoach Erwin van der Woerdt op strijd, passie en beleving meer dan verdiend van de club uit Breda.

Vorige week zondag stond eigenlijk een oefenduel tegen Steenbergen gepland, maar door de vele blessures is deze op verzoek van RBC afgelast. Dit gold ook voor het duel met Unitas'30 (za). In die twee weken zijn er echter geen spelers teruggekomen. Ivo Vergouwen en Zakaria ben Slimane zouden deze week weer aansluiten, maar hebben beiden een terugslag gekregen.

De aanvallers Mark van der Wegen en Wiebe de Kok zijn sowieso tot aan de winterstop niet inzetbaar. Van der Wegen zelfs het gehele seizoen niet. Ook Mitch Klijn kan zondag niet spelen. De aanvallende middenvelder heeft een injectie gekregen om zijn kraakbeen te beschermen en gaat nu bij Axis het revalidatietraject in om kracht en stabiliteit op te bouwen, zo valt te lezen in de voorbeschouwing van hoofdcoach Erwin van der Woerdt.

In de voorbeschouwing wordt echter met geen woord gerept over de huidige situatie van Mose Gonalves. In de voorbeschouwing van 14 november, waarin vooruitgekeken wordt op het duel met Bara, wordt aangehaald dat Mose Gonalveseen uur heeft getraind. Of het hier om de dinsdag of donderdagtraining gaat wordt niet duidelijk. Op 19 november heeft de buitenspeler nog meegetraind, maar sindsdien is hij spoorloos voor de technische staf van RBC. De afgelopen drie trainingen is de aanvaller niet komen opdagen. Telefonisch contact is niet mogelijk. Waar Gonalvesop dit moment dus verblijft is volkomen onbekend.





Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd