Van der Wegen heeft niets gebroken; Vergouwen al weken geblesseerd

Gepost door:ForzaRbc // 2013-11-11 00:00:00 // 2972 keer bekeken

Het eerste elftal moest gisteren weer een flinke tegenvaller incasseren. Net na de 3-3 viel Mark van der Wegen zwaar geblesseerd uit.

De spits van RBC heeft echter niets gebroken. Er is echter iets niet goed in de knie. Volgende week staat een MRI-scan gepland, zo weet RBCFans.nl. In BN De Stem valt vandaag te lezen dat het om de kruisband gaat.

Naast Van der Wegen kon gistermiddag ook Ivo Vergouwen niet starten. De middenvelder zou al drie weken last hebben van zijn lies. Dat was ook wel te zien, want Vergouwen oogde erg traag. De huidig topscorer van RBC heeft echter sinds het bekerduel tegen Barca al last van die lies, en het lijkt er eerder op dat hij steeds te vroeg is gebracht in het eerste elftal.

Naast alle geblesseerden is er ook goed nieuws. Aankomende dinsdag gaat Moise Goncalvez weer meetrainen. RBC zit sowieso dun in de aanvallers, waardoor de terugkomst van Goncalvez zeer welkom is. Devan Alexandria'66 overgekomen buitenspelerzit sinds het openingsoefenduel tegen SSV'65 op 3 augustus van dit jaar al in de ziekenboeg. Na tien minuten ging een tegenstander op zijn voet staan, waardoor hij een gecompliceerd gebroken middenvoetsbeentje opliep. Of Goncalvez al fit te krijgen is voor aankomende zondag valt te betwijfelen.





Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd