Uitslagen jeugdopleiding

Gepost door:ForzaRbc // 2013-09-07 00:00:00 // 2777 keer bekeken

Vandaag kwamen jeugdelftallen van RBC weer in actie. U13, U14 en U15 speelde hun eerste competitiewedstrijd.

RBC U15 moest gelijk tegen titelkandidaat Oranje Wit C1 in de Derde Divisie. Hoofdtrainer Danny Mathijssen liet al aan RBCfans.nl weten dat hij na deze wedstrijd gelijk kon zien waar zijn elftal toe in staat is: "Oranje Wit C1 heeft al twee jaar achterelkaar de titel mis gelopen. Vorig seizoen zelfs door een gemiste strafschop. We moeten dus flink aan de bak," zo stelde hij. Zijn elftal wist echter Oranje Wit C1 op het eigen veld in Dordrecht op een 2-3 nederlaag te trakteren.

RBC U14 staat na de eerste speelronde al gelijk aan kop in deEerste Klasse door het doelsaldo. Op bezoek bij FC Dauwendaele C1 won het team van trainer/coach Mark Koops in Zeeland met 2-10.

RBC U13 verloor in het eigen Herstaco Stadion van de gezamenlijke jeugdopleiding van RKC/Willem II D2. U13 kwam nog wel op voorsprong in de eerste helft, en was ook de betere partij maar kreeg vlak voor rust alsnog de deksel op de neus. RKC/Willem II D2 maakte uit het niets gelijk. De bezoekers kwamen echter sterk uit de kleedkamers, in tegenstelling tot die van RBC, die er juist slap uitkwamen. Binnen tien minuten stond het 1-4 voor RKC/Willem II D2, wat tevens ook de eindstand was.