Doe mee aan de voorspellingscompetitie!

Gepost door:ForzaRbc // 2013-08-19 00:00:00 // 3187 keer bekeken

RBC start aanstaande zaterdag met het eerste officile bekerduel tegen Bara uit Breda in het Herstaco Stadion. Daarmee start ook weer, sinds het faillissement van RBC Roosendaal, de voorspellingscompetitie op www.rbc-forum.nl.

Elke officile wedstrijd van RBC kan door de RBC-supporters voorspeld worden. Mental Forum Coach 'Ad' houdt de scores van de supporters bij en aan het eind van de competitie is er een voorspellingskampioen. Momenteel is deze titel nog in handen van forum-lid 'Tienuz'.

Voorspellingscompetitiereglement:
1. Deelnemers kunnen zich tot maximaal de vijfde speelronde inschrijven.

2. De Voorspelling kan uiterlijk een half uur VOOR de wedstrijd worden uitgebracht. Is de deelnemer dit vergeten/geen tijd gehad is het niet meer mogelijk om via een priv bericht dit te melden.

3. Als de deelnemer van de voorspellingscompetitie zes speelrondes geen voorspelling heeft ingevuld wordt hij of zij automatisch uit de voorspellingscompetitie gehaald.

Spelregels:
Je kunt maximaal 5 punten behalen uit de voorspelling van RBC. 1 extra punt kan verdiend worden als de wedstrijd van de week goed ingevuld is.

Voorbeeld:
De voorspelling:

FC Barcelona - Real Madrid 2-1

RBC Bara

Ruststand 1-0

Eindstand 2-0

Eerste doelpunt: Ivo Vergouwen
De uitslag:

FC Barcelona - Real Madrid 2-1

RBC Bara

Ruststand 1-0
Eindstand 2-0

Eerste doelpunt: Ivo Vergouwen

Mocht de deelnemer dit hebben ingevuld krijgt hij 6 punten. Er kan niet worden ingevuld dat een RBC-speler scoort terwijl er in de voorspelling van de deelnemer staat dat RBC geen doelpunt maakt. Er kunnen alleen doelpunten voorspeld worden van spelers van RBC.

Puntentelling:
1 punt: Ruststand of eindstand goed of eerste doelpuntmaker.
2 punten: Ruststand en eerste doelpuntenmaker goed.
Eindstand en eerste doelpuntenmaker goed.
Ruststand en eindstand goed.
5 punten: Ruststand, eindstand en eerste doelpuntenmaker goed.
6 punten: Ruststand, eindstand, eerste doelpuntenmaker en de wedstrijd van de week goed.

Aanmelding:
Ben je nog geen lid van het RBC-forum? Meld je dan aan via www.rbc-forum.nl. De voorspellingscompetitie bevindt zich onderaan bij 'Forum League' en dan voorspellingscompetitie. De wedstrijd tussen RBC en Bara kan al voorspeld worden. Dit onderwerp staat bovenaan. Let op: er is geen wedstrijd van de week, omdat het onderwerp al sinds 4 juli open staat en toen nog niet bekend was welke wedstrijden er dat weekend gespeeld zouden gaan worden.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd