Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Uitslagen jeugdelftallen

Gepost door:ForzaRbc // 2013-08-18 00:00:00 // 2746 keer bekeken

Zaterdagochtend- en middag kwamen alle jeugdelftallen van RBC in actie. De jeugdelftallen spelen de gehele voorbereiding tegen sterke tegenstanders om steeds beter te worden en te leren van de fouten die er gemaakt worden. Dat moet aan het eind van het seizoen de vruchten gaan afwerpen.

Het vlaggenschip van de jeugdopleiding met kapitein Danny Mathijssen aan het roer won, na zware nederlagen tegen onder andere JVOZ C1 en Lierse SK, haar eerste duel gisteren. De Belgische profclub Cappellen FC U15 werd op het sportpark van Rimboe met 3-0 aan de kant gezet.

Het C2-elftal, dat al een bijzonder goede indruk achter laat bij de verantwoordelijken van de jeugdopleiding, speelde met 3-3 gelijk tegen Capellen FC U14.

Het naar de Tweede Divisie gepromoveerde RBC U13 speelde in het Herstaco stadion zaterdagochtend tegen mede Tweede Divisionist JVOZ D2 met 2-2 gelijk. Eerder speelde het al tegen Eerste Divisie-club NAC Breda D1, waarvan het met 5-0 verloor, maar volgens de verantwoordelijken een prima partij speelde. Via haar Twitterpagina laat de voetbalopleiding aan RBCFans.nl het volgende weten: "RBC U13 speelde goed tegen JVOZ D2. De wedstrijd ging gelijk op, maar ze lieten zien Tweede Divisie waardig te zijn." De doelstelling voor dit team blijft echter handhaving, maar dat wordt met vertrouwen tegemoet gezien.

RBC U12 verloor zijn thuisduel in het Herstaco Stadion met 1-7 van het hoger aangeslagen Unitas'30 D1. RBC U12 komt dit seizoen, net als afgelopen seizoen, uit in de Tweede Klasse.

RBC U11 verloor op bezoek bij Sparta Rotterdam met 9-0 van het E2-elftal. Het U11-elftal is eigenlijk nog een E-elftal, maar door het grote aantal spelers is het van de KNVB in een speciale 'D-competitie' geplaatst met alleen eerstejaars D-elftallen. De weerstand voor de ploeg wordt zo vergroot, waardoor men hier later profijt van heeft.

Uitslagen voetbalopleiding RBC:
RBC U15 - Capellen FC U15 3-0
RBC U14 - Capellen FC U14 3-3
RBC U13 - JVOZ D2 2-2
RBC U12 - Unitas'30 D1 1-7
Sparta Rotterdam E2 - RBC U11 9-0







Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd