RBC met veertien selectiespelers tegen Rood Wit W; wedstrijd begint om 13.00 uur

Gepost door:ForzaRbc // 2013-08-10 00:00:00 // 2871 keer bekeken

RBC heeft ten opzichte van vorige week tegen SSV'65 weer een aantal spelers terug. De selectie tegen Derdeklasser Rood Wit W blijft echter klein. Zo heeft hoofdtrainer Erwin van der Woerdt slechts veertien selectiespelers tot zijn beschikking.

"Nicky Maas, Redouane el Allaoui en Nicky Duyvelaar zijn weer terug," zo lieten elftalleider Corne Veraart en assistent-trainer Gommy Nooijens weten, die beiden aanwezig warenbij het duel tussen RBC U15 en RBC U14. Bij de eerste training viel Duyvelaar al positief op en ook Nooijens is het niet ontgaan: "Een absolute versterking voor het middenveld. Handelt snel en heeft eengoede pass. Daar gaan wij nog veel plezier aan beleven."

Over de wedstrijd van vorige week was de assistent-coach gematigd positief te spreken over met name het balbezit. Bij balverlies ging het mis: "We stonden een-op-een achterin, en als je elkaar dan geen rugdekking geeft dan kan de tegenpartij er een aantal keer simpel doorheen. Een leermomentje." SSV'65 kwam de eigen helft echter niet af bij balbezit van RBC: "Ik denk dat het ook de opdracht was om zo te spelen in de eerste helft. Ze konden het wel, want in de tweede helft deden ze dat wel, maar dat had ook misschien wat meer met ons te maken, omdat er een aantal niet-selectiespelers in kwamen."

Tegen Rood Wit W heeft hoofdtrainer Erwin van der Woerdt weer een kleine selectie tot zijn beschikking. Nooijens valt het ook op: "Dit heb ik ook nog nooit mee gemaakt dat er zoveel spelers nu nog op vakantie zijn. Daar heb je echter als amateurclub mee te maken. Volgende week is vrijwel iedereen terug en dan kunnen we echt zien waar we toe in staat zijn. Ik verwacht ook niet dat we een tegenstander als SSV'65 in de competitie tegen gaan komen."

De wedstrijd tegen Rood Wit W is verplaatst van 14.30 uur naar 13.00 uur.

Adresgegevens:
Sportpark: De Gagelrijzen
Emmastraat 84-86
St. Willebrord
Aftrap: 13.00 uur










Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd