Sportliefhebber Hermsen denkt dat investering rendabel zal zijn

Gepost door:Remy // 2013-05-02 00:00:00 // 3003 keer bekeken

VI Radio heeft vanochtend gebeld met Paul Hermsen. De ondernemer meldt dat de koopovereenkomst voor het stadion nog niet is getekend, maar dat hij verwacht dat dit op korte termijn wel zal gebeuren. Beide partijen hebben de sterke intentie om eenvolledig akkoordte bereiken. Over de aankoopprijs kan Hermsen geen uitspraken doen.

Hermsen zegt in de eerste plaats sportliefhebber te zijn en het deed hem pijn het stadion er zo verlaten bij te zien liggen. Volgens hem verkeert het stadion, evenals het bijbehorende gebouw, nog in uitstekende staat. Er zal een nieuw kunstgrasveld worden aangelegd om RBC terug te kunnen laten keren. Hermsen heeft bemerkt dat de club aan de weg timmert en nog op voldoende steun kan rekenen. Ook zou de businessclub weer kunnen gaan floreren.

Behalve het onderdak bieden aan RBC heeft Hermsen meerdere plannen met het stadion. Zo wil hij in overleg met de KNVB over de mogelijkheid om jeugdinterlands in het stadion te laten afwerken. Daarnaast zouden al contacten zijn gelegd om evenementen in het stadion te laten plaatsvinden. Ook de realisatie van een fitnesscentrum wordt overwogen. Al met al verwacht Hermsen dat het stadion rendabel zal zijn.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd