Informatie dagindeling bij kampioenschap RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2013-04-13 00:00:00 // 2880 keer bekeken

RBC heeft via haar Facebookpagina alle RBC-supporters opgeroepen omkomende zondagmiddag richting Standdaarbuiten af te reizen. RBCFans.nl sluit zich daar graag bij aan. Hieronder volgt de informatie over die dag:

De doelstelling aan het begin van dit seizoen was helder: promotie afdwingen naar de 4e klasse. Maar de selectie stelde die doelstelling bij en wilde die promotie bereiken met niets minder dan het kampioenschap. Met nog drie wedstrijden te gaan, heeft RBC nog slechts n punt nodig om de titel te behalen. Aanstaande zondag 14april kan het daadwerkelijk gaan gebeuren! RBC gaat dan op bezoek bij SVC in Standdaarbuiten. Zij staan op dit moment op de vierde plaats en zijn nog volop in de race voor rechtstreekse promotie. Kortom: een zware tegenstander dus. Het bestuur, selectie en technische staf roept alle RBC-ers op om massaal naar Standdaarbuiten af te reizen om de oranjewitten te steunen in deze moeilijke, maar mogelijk historische wedstrijd.

De supportersvereniging van RBC organiseert hiertoe een busreis naar Standdaarbuiten. De eerste bus is al uitverkocht, maar indien er zich alsnog genoeg mensen aanmelden, zullen zij mogelijk een
dubbeldekker inzetten. Mail voor informatie naar supportersverenigingrbc@hotmail.nl of bel naar 06-41160976. Uiteraard kunt u ook met eigen vervoer naar Standdaarbuiten. Het sportpark van SVC is gelegen aan de Dr. Poelsstraat 4.

Zoals gezegd zal het mogelijk een historische wedstrijd worden. En toeval bestaat niet! Op n dag na zal het aanstaande zondag precies 33 jaar geleden zijn dat RBC zijn laatste kampioenschap behaalde. Op 13 april 1980 werd RBC onder leiding van Kees Vermunt kampioen van de 1e klasse E en promoveerden we naar de Hoofdklasse. Op die gedenkwaardige zondagmiddag werd
Sint Michielsgestel op De Luiten met 3-0 verslagen door goals van Jan de Bruin, Rini Broeren en Louis Verstraaten. Na afloop van de wedstrijd volgde er een rondrit op een open vrachtwagen door de Philipswijk, voorafgegaan door harmonie De Gildenzonen.

Mochten de mannen van Erwin van der Woerdt aanstaande zondag gelijk spelen of winnen, zal de huldiging van de kampioenen op het veld plaatsvinden door het bestuur en de supportersvereniging. Om 17.15 uur vertrekt de bus terug naar Roosendaal en zal omstreeks 17.45 uur aankomen op de Markt. Klokslag 18.00 uur zal er een groepsfoto gemaakt worden op het bordes van het oude raadhuis. Daarna zal het kampioensfeest losbarsten in Feestcaf Moeder Overste.

Wij hopen aanstaande zondag op een grote opkomst! Steun RBC en schreeuwde oranje-wittennaar de overwinning!




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd