Interviews
Meest recente interviews

RBC D1 bereikt finale na winst op Steenbergen

Gepost door:ForzaRbc // 2013-04-10 00:00:00 // 2848 keer bekeken

RBC D1 heeft de finale van de beker bereikt. Er werd met 5-1 gewonnen van de leeftijdsgenoten van Steenbergen.

RBC was goed uit de startblokken gekomen en kreeg een grote kans die van de doellijn werd gehaald en een schot dat over ging. Het was echter Steenbergen dat uit een goede counter de score opende voor de bezoekers. Daarna kregen de Steenbergenaren nog enkele goede kansen omhet in de eerste helft al definitief te beslissen. Deschoten gingen echter net voorlangs.

Na deze fase nam RBC weer het heft in handenen werd een bal weer van de doellijn gehaald, maar de rebound werd wel knap binnengeschoten. Daarna ging het snel. Elke bal die op de goal werd geschoten door de D1 was een voltreffer. Het was zodoende bij rust al 4-1.

In de tweede helft geloofde RBC het wel en nam gas terug. Steenbergen wilde wel, maar kon niets forceren. De ploeg van trainer/coach Ruben Buse kwam niet meer in de problemen. Wel kon RBC nog een doelpunt aan het totaal toevoegen.

Door de overwinning gaat RBC D1 de finale spelen. Tegen wie en waar deze wedstrijd gespeeld wordt is nu nog niet duidelijk.