Glenn van Meer en Maarten Hack versterken selectie volgend seizoen

Gepost door:ForzaRbc // 2013-04-05 00:00:00 // 2701 keer bekeken

Voor komend seizoen zijn al minimaal drie spelers vastgelegd. Van die drie zijn er twee nu bekend. Glenn van Meer en Maarten Hack komen de selectie sowieso versterken komend seizoen, zo weet RBCFans.nl.

Doelman Hack is al het gehele seizoen bij de selectie van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt. De keeper kan echter niet spelen, aangezien hij oorspronkelijk tot de selectie van RSC Alliance behoord. Door een meningsverschil is hij daar in het begin van de oefenperiode in de zomer al weggegaanen heeft zich aangesloten bij RBC.

Linksback Glenn van Meer zou eigenlijk vorig jaar al komen, maar zag daartoen het spannend werd of RBC wel aan de aftrap kon verschijnen vanaf.De Belg komt uit de jeugdopleiding van Verbroedering Geel en speelt op een hoog niveau in Belgi. De verdediger was eerder bij de wedstrijd van ZBC'97 - RBC aanwezig om de selectie aan het werk te zien.

Buiten de verdediging ligt er ook al een middenvelder vast en wordt er gekeken naar een aanvaller in de punt van de aanval. Oud-RBC'er Jeroen van Wetten is gepolsd, maar liet tegenover RBCFans.nl weten dat hij komend seizoen niet voor RBC voetbalt.

Michael Thijs, speler van Cluzona, gaf eerder aan voor RBC te willen spelen, maar na een gesprek met de Wouwse club besloot hij toch om bij Cluzona te blijven.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd