Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC D1 hijgt in nek Kloetinge na winst; D2 wint weer

Gepost door:ForzaRbc // 2013-03-23 00:00:00 // 2544 keer bekeken

De voetbalopleiding van RBC kan na de winterstop uitstekende resultaten overleggen. Net als vorige week wonnen beide jeugdelftallen haar wedstrijden.

RBC D1 won thuis met 2-1 van Halsteren D1 in de Hoofdklasse G. Het stond bij rust al 2-0, maar moest vlak na rust een tegendoelpunt incasseren. Uiteindelijk konden er drie punten bijgeschreven worden. Door de overwinning en het gelijke spel van Kloetinge heeft RBC nu nog maar twee punten achterstand op de Zeeuwen. De ploeg van trainer/coach Ruben Bus staat nu derde, en heeft drie punten achterstand op koploper sv MOC'17 D1. RBC en Kloetinge moeten echter nog een wedstrijd inhalen.

RBC D2 lijkt definitief afscheid te hebben genomen van de onderste plaatsen. Ook nummer zeven Tholense Boys D1 werd aan de zegekar gebonden. Op het Zeeuwse eiland werd het 1-3 voor de mannen van trainer/coach Mark Koops. De D2 stijgt hiermee naar plaats zeven in de Tweede Klasse. Het heeft echter wel twee duels meer gespeeld dan haar directe concurrenten in de middenmoot.










Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd