Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

81%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

19%

Stemmen: 21

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Theunis: "Ben niet op de hoogte van belangstelling KNVB"

Gepost door:ForzaRbc // 2013-03-19 00:00:00 // 2849 keer bekeken

Er zijn momenteel drie kandidaten die belangstelling hebben voor het RBC-stadion. Dit komt mede door de betere bereikbaarheid van het stadion door de aangekondigde fietsloopbrug. Gistermiddag ontving RBCFans.nl een tip dat de mogelijkheid bestond dat de KNVB het stadion over zou gaan nemen.

De voetbalbondzou het stadion dan gaan gebruiken als regionaal opleidingscentrum voor de jeugdelftallen en de mogelijkheid bestond ook dat het stadion als vaste locatie gebruikt zou worden voor Jong Oranje.

Wethouder Toine Theunis weet echter van niets: "Heel raar bericht, omdat ik totaal van niets weet over de belangstelling van de KNVB," zo stelt hij. Niet alleen RBCFans.nl kwam met deze vragen, ook BN De Stem had hem eerder die dag telefonisch benaderd met de vraag of de KNVB het stadion ging exploiteren. Hij houdt echter wel een slag om de arm: "Misschien ben ik hierover nog niet genformeerd."

DeRBC-supporters hopendat het stadion op den duur weer als thuisbasis kan dienen voor de club. "Ik begrijp ook de hoop van de RBC-supporters en ik zou niets liever wensen dat deze hoop ook werkelijkheid wordt. Maar er is ook een andere werkelijkheid en die is vrij zakelijk. De gemeente Roosendaal heeft al heel veel geld verloren op het stadion en wij willen niet meer verliezen, dus het financile belang telt heel zwaar," zo laat Theunis weten.

Op de vraag of de huidige drie kandidaten verschillende ideen hebben met het stadion is hij duidelijk: "Alle drie de partijen hebben verschillende plannen met het stadion en de omgeving," zo besluit de wethouder.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd