Drie kandidaten voor RBC-stadion

Gepost door:ForzaRbc // 2013-03-15 00:00:00 // 2860 keer bekeken

In de Roosendaalse bode van 13 maart 2013 staat een artikel over de nieuw te bouwen fietsloopburg. Buiten de informatie over de fietsloopbrug wordt er ook melding gemaakt dat er meerdere kandidaten zijn voor het leegstaande RBC-stadion. Dit ondermeer vanwege de betere bereikbaarheid van het stadion als gevolg van die fietsloopbrug.

Met deze informatie stelde de Roosendaalse Lijst een vraag aan wethouder Toine Theunis om te weten te komen hoe concreet de belangstelling is en wat het inhoudt.

Eerder liet de wethouder aan RBCFans.nl al weten dat er meerdere kandidaten zijn. Concreet wilde hij toen de belangstelling niet noemen. Uit zijn antwoord op de vraag blijkt dat er drie concrete partijen zijn, die het stadion willen kopen of huren van de gemeente. De gemeente wil echter geen inhoudelijke toelichting geven over de aard van deze plannen.

Bij deze drie kandidaten zou ook minimaal n partij zijn die RBC een warm hart toe draagt.

Eerder ging het gerucht de ronde dat het RBC-stadion al aann van die drie partijen verkocht zou zijn. Theunis laat echter weten dat daar geen sprake vanis: "Vreemd bericht, het stadion is nog niet verkocht." Op de vraag of het bijna rond is antwoordt hij ook negatief: "Absoluut niet bijna rond, er is wel belangstelling," zo besluit hij.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd