Vrijwilligers gezocht

Gepost door:Remy // 2012-12-24 00:00:00 // 3001 keer bekeken

RBC is op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij het verplaatsen van enkele units van basisschool Lavoor in Roosendaal naar de accommodatie van rkvv Rimboe in Wouwse Plantage. In deze units zullen twee kleedkamers, een wasruimte, een medische ruimte, een ruimte voor ontvangsten, gesprekken en vergaderingen en een eigen kantine gerealiseerd worden.

De voor RBC bestemde units zijn van binnen gestript en klaar voor vervoer naar Wouwse Plantage. Op donderdag 27 en vrijdag 28 december moeten er eerst rijplaten worden gelegd en daarna wordt een begin gemaakt met het optakelen en vervoer.

RBC heeft dringend mankracht nodig om ervoor te zorgen dat de units in het weekend helemaal zijn overgebracht. In de week van 31 december wordt dan gewerkt aan het weer in elkaar zetten van de units. Het streven is om op 6 januari alles weer in elkaar te hebben staan, waarna met de afwerking kan worden begonnen.

Wie is bereid te komen helpen (al is het maar voor een paar uur)?

Donderdag en vrijdag vanaf 8.30 uur bij basisschool Lavoor.
Hoveniersberg 37
4708 HD Roosendaal

Indien u over een helm beschikt, wordt u verzocht deze mee te brengen. Laat zien dat RBC leeft en draag uw steentje bij!




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd