Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Verklaring RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2012-12-07 00:00:00 // 3056 keer bekeken

We zijn diep getroffen door het zeer ernstige voorval met fatale afloop, dat recent aan een vrijwilliger van de voetbalbond is aangebracht tijdens het uitoefenen van zijn functie. We leven mee met het gezin van Richard Nieuwenhuizen, dat zo plotseling uiteen is gerukt.

We doen een sterk beroep op alle leden, ouders van spelers en supporters met respect om te gaan met alle vrijwil

ligers die het uitoefenen van de voetbalsport mogelijk maken, elke week weer opnieuw. Hierbij gaat het om scheidsrechters, officials en alle andere betrokkenen bij onze sport.

Wij vertrouwen er vast op dat dit vreselijke incident met dergelijke onherstelbare gevolgen door jullie allen met afgrijzen wordt verworpen. Wij willen dit gedrag op en langs de voetbalvelden niet langer tolereren en zullen niet aarzelen krachtig op te treden, daar waar nodig.

In de hoop en verwachting, dat jullie allen zich realiseren dat de vrijwilligers onze voetbalsport dragen en mogelijk maken. Mede daardoor ontstaat het veilige sportklimaat dat wij met verve propageren en hiermee nog eens extra onder de aandacht van jullie allen willen brengen. Dit mag gewoon nooit meer gebeuren.

Namens het bestuur van RBC,

Jos Hermsen
Voorzitter




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd