RBC-jeugdelftallen verliezen

Gepost door:ForzaRbc // 2012-11-05 00:00:00 // 2908 keer bekeken

Afgelopen zaterdag kwamen zowel RBC D1 als de D2 in actie. beide elftallen verloren echter hun duels. De D1 verloor met 3-2 van Steenbergen, waar de D2 flink klop kreeg van DFS D1 met 7-1.

Steenbergen D1 - RBC D1 3-2
De D1 begon goed aan het duel in Steenbergen. In de openingsfase kregen beide teams kansen, maar naarmate het duel vorderde nam Steenbergen het initiatief over. Uit een counter scoorde de thuisploeg de 1-0. Twee minuten later was het alweer gelijk. Uit een corner wordt de bal verlengd door Bram Kerstens, waarna Assim Saidde bal in het doel werkt: 1-1. Voor het rustsignaal komt Steenbergen toch weer op voorsprong. Een bal wordt niet goed weggewerkt, waardoor er 2-1 op het scorebord verschijnt.

RBC probeert in de tweede helft de gelijkmaker te forceren. Een counter van Steenbergen gooit echter roet in het eten. Een verdediger van RBC D1 maakt een overtreding in de zestien meter, waardoor de bal op de stip wordt gelegden wordt binnengeschoten: 3-1. De ploeg van trainer/coach Ruben Bus komt nog wel terug tot 3-2 via Darif Chikou. Na de 3-2 worden pogingen ondernomen om de gelijkmaker te maken, maar de stand blijft op 3-2 staan.

RBC D1 blijft hierdoor met een punt laatste in de Hoofdklasse G. Wel moet het nog enkele wedstrijden inhalen.

RBC D2 - DFS D1 1-7
RBC D2 heeft zaterdagmorgen met 1-7 verloren van DFS D1, dat nog geen puntverliest had geleden in de competitie. De ploeg van trainer/coach Mark Koops blijft wel op de achtste plek staan in de Tweede Klasse .