Interviews
Meest recente interviews

RBC verliest minimaal van Klundert

Gepost door:ForzaRbc // 2012-08-14 00:00:00 // 3021 keer bekeken

RBC heeft zijn laatste oefenduel verloren van Klundert. De oranje-witten verloren met 2-0 van de zaterdag tweedeklasser.

Klundert was de betere ploeg in de eerste helft. RBC kwam niet verder dan drie schoten die naast gingen. Halverwege de eerste helft werd het dan ook 1-0 voor Klundert. RBC was aanvallend onmachtig, al combineerde het op het middenveld aardig mee via Eric Lankers en Ivo Vergouwen.

In de tweede helft werd het al snel 2-0 voor Klundert. Hierna kreeg RBC enkele goede kansen om de aansluitingstreffer te maken. Mark van der Wegen was met een kopbal en een lob dichtbij een doelpunt. De eerste werd knap gepakt door de doelman, en de lob ging jammerlijk naast.

Ook Klundert werd nog gevaarlijk. De verdediging, en dan vooral Dennis Voermans, maakte een goede indruk. Voermans wist meerderekeren aanvallen van Klundert te onderscheppen.

Naarmate de tweede helft vorderde liet Klundert grote gaten vallen, en RBC was conditioneel een stuk verder. De eindpass werd echter steeds onderschept, waardoor grote kansen uitbleven.

In de slotfase kreeg RBC nog een grote kans op de 2-1, maar uit een corner werd de bal rakelings overgekopt.

De conclusie na deze wedstrijd is dat RBC nooit is weggespeeld door de zaterdag tweedeklasser. Op sommige momenten konden de oranje-witten zelfs aardig meevoetballen. Conditioneel zit het goed bij de spelers. RBC is klaar voor zaterdag.