Uitnodiging deelname historische fietstocht

Gepost door:Remy // 2012-08-14 00:00:00 // 3065 keer bekeken

Op zaterdag 18 augustus 2012 is het zover! Op deze dag speelt het eerste elftal van RBC haar eerste officile wedstrijd na de doorstart. Tegenstander is, het kan niet mooier, het zaterdagelftal van rkvv Rimboe! Laat dit nou net de gastheer zijn van al onze elftallen in het komende seizoen. Uiteraard wil het bestuur van RBC deze wedstrijd niet zomaar voorbij laten gaan. En ook wil men toch iets doen omdat ons RBC op 31 juli 100 jaar geleden werd opgericht.

Daarom is iedereen uitgenodigd om deze dag deel te nemen aan een fietstocht die langs een aantal historische locaties voert waar RBC (Roosendaal) in haar 100-jarig bestaan gespeeld heeft. Deze tocht eindigt op een dusdanig tijdstip dat de deelnemers tijdig aanwezig kunnen zijn in Wouwse Plantage (Wildertsedreef 1 4725 SP) alwaar om 17.00 uur de bekerwedstrijd rkvv Rimboe 1 (zat) RBC 1 gespeeld zal worden. Na afloop van de wedstrijd is er een feestavond op genoemd sportpark.

Om een inschatting te kunnen maken van het aantal personen dat deel wil nemen aan de fietstocht, verzoeken wij u om dit kenbaar te maken middels een bericht aan Noud Bominaar. Dit kan via volgend e-mailadres: n_bominaar@hotmail.com.

De kosten voor deelname bedragen slechts 5,00 per persoon, te voldoen bij de inschrijving (tussen 12:00 en 12:30) in caf Moeder Overste-Markt 22 4701 PG Roosendaal. U bepaalt zelf met wie u wilt fietsen. Tot aanstaande zaterdag!




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd