Hoeven countert RBC eruit

Gepost door:ForzaRbc // 2012-08-04 00:00:00 // 3092 keer bekeken

RBC heeft geen goed gevolg kunnen geven aan de overwinning op MOC'17. In en tegen Hoeven verloor de ploeg van trainer/coach Erwin van der Woerdt met 4-1.

RBC had de gehele wedstrijd moeite met de omschakeling. VV Hoeven maakte daar dankbaar gebruik van. Met de snelheid die zij voorin hebben sneden zij makkelijk door de defensie van RBC. Na de eerste helft was het al 2-0. Die score had hoger uit kunnen vallen, maar de paal bracht redding. De oranje-witten werden eenmaal gevaarlijk via een schot.

In de tweede helft kwam aanvoerder Eric Lankers het veld in. Het leek beter te gaan, toen RBC de aansluitingstreffer maakte. Maar al snel werd duidelijk dat de ploeg van Van der Woerdt niet opgewassen was tegen de snelle counters van Hoeven. Vooral de defensie was de gehele wedstrijd zeer matig te noemen. RBC had wel veelal balbezit, maar deed daar veel te weinig mee. Na de 3-1 van Hoeven kwam Van der Woerdt er zelf in. Vlak daarna werd het echter 4-1, en leek een afstraffing op de loer te liggen. Hoeven wist echter de opgelegde kansen niet te maken. Verdediger Dennis Voermans was namens RBC nog dicht bij de 4-2, maar alleen voor de keeper faalde hij.

Na twee oefenwedstrijden is het lastig te bepalen waar dit RBC nu precies staat. Zonder Eric Lankers en Ivo Vergouwen op het middenveld is dit RBC heel erg kwetsbaar en leveren ze veel kwaliteit in. Zondag 12 augustus speelt RBC zijn volgende oefenwedstrijd tegen Noordhoek.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd