Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Eerste training RBC achter de rug

Gepost door:ForzaRbc // 2012-07-23 00:00:00 // 3060 keer bekeken

De eerste training van het herboren RBC is een feit. Onder leiding van trainer/coach Erwin van der Woerdt werd om 10.00 uurprecies de training gestart op het trainingsveld van RKVV Rimboe in de Wouwse Plantage.

Het was, naast de eerste training, ook weer een weerzien met de supporters die RBC nog steeds een warm hart toedragen. Er waren zo'n 75 supporters op af gekomen. Ook David van Kiel, speler van RBC, was zichtbaar tevreden met het aantal fans: 'Zoveel supporters, dat is toch mooi om te zien.' Tijdens de opening van de training werden er verschillende stukken vuurwerk afgestoken.

Hoofdtrainer Van der Woerdt wist de afgelopen maanden spelers te overtuigen om voor RBC te gaan spelen. "Een aantal jongens kende ik nog van de jeugdopleiding van RBC. Anderen zijn weer vrienden van deze jongens."

De RBC-supporters gaan ervan uit dat een kampioenschap in de vijfde klasse C een formaliteit is. Van der Woerdt tempert echter die verwachtingen. "We moeten eerste maar eens laten zien dat we kampioen kunnen worden in de vijfde klasse," zo vertelde hij tegenover Omroep Brabant.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd