RBC gaat voetballen bij RKVV Rimboe

Gepost door:ForzaRbc // 2012-06-13 00:00:00 // 2975 keer bekeken

De doorstart van RBC in het amateurvoetbal in het seizoen 2012-2013 is een feit. De Roosendaalse club gaat voetballen bij RKVV Rimboe in de Wouwse Plantage. Ruim een half jaar lang is er door een werkgroep/bestuur hard gewerkt om een doorstart te realiseren in Roosendaal zelf en in feite was deze doorstart ook gerealiseerd. Met verschillende partijen was er een overeenstemming bereikt over het trainen en spelen voor de jeugdelftallen en het eerste elftal.

DVO'60 en Rksv BSC besloten echter enkele dagen geleden met de eerdere overeenstemming niet akkoord te gaan. De nieuwe situatie plaatste het bestuur van RBC voor het blok. Er moest buiten de stad Roosendaal gesproken worden met andere verenigingen. RKVV Rimboe bleek onderdak te kunnen bieden aan RBC. Het streven blijft echter om over een eigen accommodatie te kunnen beschikken.

Het eerste elftal van RBC beschikt over een ruime selectie die kampioenswaardig zou moeten zijn. De jeugdopleiding gaat geleidelijk opnieuw worden opgestart en voor de twee jeugdelftallen hebben zich voldoende spelers aangemeld. Aan alle eisen van de KNVB is nu voldaan.

Het totale aantal leden van RBC is inmiddels boven de 200 gestegen, het sponsorbestand is groeiende en de supportersvereniging is nog steeds actief.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd