RBC heeft selectie bijna rond

Gepost door:Nieuwkomer // 2012-05-30 00:00:00 // 3141 keer bekeken

RBC heeft de selectie bijna rond. De club heeft wederom enkele nieuwe spelers vastgelegd voor komend seizoen. Hierdoor komt het totaal aantal spelers op achttien. Voor de linksbackpositie en op het middenveld is de club nog op zoek naar versterking. RBC stelt de recent vastgelegde spelers voor.

Roland de Leeuw komt over van FC Bergen. Hij is de jongere broer van ex-RBC-er Melvin de Leeuw, de maker van de laatste goal namens RBC in het betaald voetbal. Anouar el Khassim (aanvaller), Redouane el Allaoui (aanvaller) en Zakaria ben Slimane (middenvelder) komen over van MOC. Wiebe de Kok (aanvaller) komt over van vv De Fendert, waarmee hij afgelopen seizoen kampioen werd. Eerder speelde hij namens FSV in de Derde Klasse. Nick

Smit is ook een aanvaller. Hij speelde in de jeugd bij onder meer Vitesse en FC Zwolle, en deed ervaring op in de Hoofdklasse bij vv Nunspeet. Hij komt over van BSC. David Van Kiel is een linksbenige, multifunctionele speler. Hij speelde eerder in de 3e Provinciaal, in Vlaanderen. Edgar Wong, middenvelder, speelde eerder voor NAC en Baronie. Arman Grigorian is rechtsback, en speelde in de jeugd voor Alliance.

Trainer Erwin van der Woerdt is blij dat de selectie bijna rond is, en is enthousiast over de nieuwe spelers. Dit zijn allemaal ambitieuze spelers. De jongens uit Bergen op Zoom zijn de youngsters van de groep, en hebben ondanks hun leeftijd al de nodige ervaring. Ze hebben in de jeugd ook altijd op behoorlijk niveau gespeeld. Wiebe de Kok is op zoek naar een nieuwe, uitdagende omgeving, terwijl Nick Smit best eens kan gaan verrassen. David Van Kiel is een speler met lengte, die graag voor RBC wilde komen spelen. Dat geldt ook voor Edgar Wong en Arman Grigorian.

In totaal telt de selectie van trainer Erwin van der Woerdt en zijn assistent Gommy Nooijens nu achttien namen. Eerder werden de volgende spelers al vastgelegd: Eric Lankers, Ivo Vergouwen, Nicky Maas, Dennis Voermans, Maarten Hack, Mark van der Wegen, Jorik Meesters, Krijn van den Burgt, en Arthur van den Broek. De eerder gepresenteerde spelers Glenn van Meer en Paul Janssen zullen om hen moverende redenen alsnog niet voor RBC gaan spelen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd