Gommy Nooijens assistent-trainer RBC

Gepost door:Nieuwkomer // 2012-04-24 00:00:00 // 3096 keer bekeken

Gommy Nooijens wordt assistent-trainer van RBC. Samen met hoofdtrainer Erwin van der Woerdt zal hij volgend seizoen verantwoordelijk zijn voor het eerste elftal van RBC. Nooijens is een oude bekende van de club. Hij was eerder betrokken bij de jeugdopleiding van RBC. RBC is blij dat ook Nooijens zich in wil spannen de doorstart van de club tot een succes te maken.

Gommy Nooijens (46), een geboren Roosendaler, kwam enkele jaren terug bij RBC terecht op initiatief van Eric Hellemons. De toenmalige assistent-trainer was op zoek naar een trainer met ook een didactische en pedagogische achtergrond, en benaderde Nooijens voor een rol binnen de jeugdopleiding. Nooijens had toen een langdurig dienstverband bij DVO 60 achter de rug, en was voornemens een rustpauze in te lassen. De gesprekken met RBC verliepen echter prettig, en al snel ben ik aan de slag gegaan als trainer/coach bij de D1. Het was erg prettig werken in een dergelijke professionele omgeving, en ik kreeg veel waardering voor mijn werk. Nooijens raakte verknocht aan de club, en nam zich voor om zich ook na het faillissement van de BVO in te spannen voor de club.

Bestuurslid technische zaken Eric Hellemons kwam bij het zoeken van een assistent van trainer Erwin van der Woerdt uit bij Nooijens. Gommy Nooijens heeft veel ervaring. Hij werkte als zowel bij de jeugd als bij de senioren als trainer, en is ook al jarenlang betrokken bij de jeugdafdeling van de KNVB. Zo heeft hij onder meer een bijdrage geleverd aan het schoolvoetbal in de regio West-Brabant. De komst van Gommy als assistent van Erwin van der Woerdt geeft de club weer een stevigere basis, waarbij Gommy de vertaalslag zal kunnen maken tussen theorie en praktijk. Daarnaast zal de jeugdopleiding profiteren van de didactische kennis van Gommy."




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd