Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC voegt vier spelers toe aan selectie

Gepost door:Nieuwkomer // 2012-04-19 00:00:00 // 3202 keer bekeken

RBC heeft opnieuw enkele spelers toegevoegd aan de selectie voor komend seizoen. Het gaat om Mark van der Wegen, Jorik Meesters, Arthur van den Broek en Krijn van den Burgt. Opvallend is dat deze spelers, uit enthousiasme over de doorstart van RBC, zelf het initiatief hebben genomen om met RBC in contact te komen. RBC is erg blij met de komst van deze spelers, en kijkt ernaar uit het komend seizoen met deze spelers in te gaan.

Roosendaler Mark van der Wegen komt over van Longa (Eerste Klasse) en is spits. Eerder speelde hij voor RSC Alliance. Doelman Arthur van den Broek is afkomstig van Hoeven.Jorik Meesters, die als doelman een verleden heeft bij onder meer RBC en FC Dordrecht, komt over van Baronie. Hij wil kijken waar zijn plafond als veldspeler ligt. Krijn van den Burgt, een Roosendaler spelend bij BSC, is linkshalf.

Trainer Erwin van der Woerdt is enthousiast over de komt van deze spelers. Het is mooi dat deze spelers zo enthousiast zijn over onze plannen, en zelf hebben aangegeven met RBC te willen spreken. Nadat we met ze gesproken hebben zijn ze enthousiast geraakt over de plannen van RBC. Mark van der Wegen is een kopsterke spits, die goed als aanspeelpunt kan fungeren. Hij zag dat zijn vrienden van Alliance naar RBC kwamen, en gaf daarop te kennen zelf ook genteresseerd te zijn om voor ons te voetballen. Ook Arthur van den Broek heeft zelf de eerste stap gezet, en zelf contact gezocht met RBC. Hij is met zijn 19 jaar een jonge keeper, die zichzelf nog verder kan ontwikkelen. Hij is vastberaden eerste doelman van RBC te worden. Jorik Meesters en Krijn van den Burgt zijn ambitieus om zichzelf te ontwikkelen en RBC naar een hoger plan te tillen.

Met de komst van deze spelers komt het aantal spelers voor volgend seizoen op elf. Eerder committeerden Eric Lankers, Ivo Vergouwen, Maarten Hack, Dennis Voermans, Nicky Maas, Glenn van Meer en Paul Janssen zich aan RBC. Al met al ontstaat er zo een goede selectie, met een ideale mix van jong en oud, aldus Van der Woerdt. RBC verwacht binnenkort met meer spelersnieuws te komen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd