RBC akkoord met kledingleverancier Patrick

Gepost door:Remy // 2012-04-02 00:00:00 // 3233 keer bekeken

RBC heeft een akkoord bereikt met een kledingsponsor. De club zal vanaf volgend seizoen spelen in kleding van Patrick. Het bestuur van RBC heeft hierover overeenstemming bereikt met BKS Sport, de leverancier van Patrick in West-Brabant. Beide partijen zijn enthousiast over de overeenkomst, en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Bestuurslid commercile zaken Martin Vos van RBC is content met de overeenkomst. RBC is ambitieus, en Patrick is dat ook. Wij willen naar de top van het amateurvoetbal, terwijl Patrick de grootste kledingsponsor van Nederland wil worden. Dat strookt prima met elkaar. Daarnaast is de overeenkomst die we hebben gesloten in vele opzichten gunstig. Patrick levert mooie spullen, zodat we komend seizoen goed gekleed gaan. Daarnaast levert Patrick ook op andere vlakken zijn hulp aan RBC. Al met al geeft onze overeenkomst met Patrick een forse stimulans aan de herstart van RBC in het amateurvoetbal.


Het feit dat RBC strijdlustig werkt aan een doorstart wekte de sympathie van BKS Sport, de leverancier van Patrick. Het merk Patrick groeit op dit moment aan populariteit in Nederland. De afgelopen anderhalf jaar zijn circa honderd Nederlandse voetbalteams overgestapt op kleding van Patrick, zeggen Leo Donkersloot en Johan Eland, de eigenaren van BKS Sport. RBC en Patrick hebben beiden een rijke historie en liefde voor voetbal. RBC bereid zich voor op een doorstart in het amateurvoetbal, en is ambitieus: binnen een aantal jaar willen zij doorstoten naar de hogere regionen van het Nederlandse amateurvoetbal. Met zijn wilskracht om terug te komen in de voetbal is RBC de perfecte vertegenwoordiger voor BKS Sport met het sportmerk Patrick.

Koen De Vleeschauwer, salesmanager Benelux bij Patrick, is ook opgetogen over de overeenkomst. Wij zijn fier om als partner te kunnen bijdragen aan de wederopbouw van RBC. Patrick is een merk met een roemrijk verleden, en we timmeren hard aan de weg om het opnieuw op de kaart te zetten. Wij hopen dat RBC, net als Patrick, opnieuw zal gaan schitteren.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd