Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC haalt zes spelers binnen

Gepost door:ForzaRbc // 2012-03-30 00:00:00 // 3480 keer bekeken

RBC heeft zes spelers weten vast te leggen voor volgend seizoen. Van deze zes spelers komen er vier van stadsgenoot Alliance. Het gaat om de spelers Ivo Vergouwen, Nicky Maas, Dennis Voermans en Maarten Hack. Naast deze vier versterken ook Glenn van Meer en Paul Janssen het eerste elftal van RBC. Zij kwamen in de jeugd uit voor het Belgische Verbroedering Geel en ADO Den Haag.

Ivo Vergouwen is een oude bekende van RBC. Tussen 2002-2004 kwam hij al eerder uit voor RBC Roosendaal. Trainer Erwin van der Woerdt is tevreden met de komst van de speler. 'Hij speelt op dit moment regelmatig als verdediger, maar ik zie hem als een echte nummer tien. Ivo is een ideale verbindingsspeler, een speler die pendelt tussen verdediging en aanval,' zo stelde de trainer.

'RBC blijft voor mij een mooie, speciale club. Het lijkt me een mooie uitdaging te proberen RBC weer omhoog te helpen. Dat is voor mij de reden om terug te keren bij RBC,' zo liet hij aan het bestuur van RBC optekenen.

Naast Vergouwen gaven ook Nicky Maas (rechtsback), Dennis Voermans (centrale verdediger) en Maarten Hack (doelman) aan graag naar RBC over te stappen. Met de komst van Janssen (aanvaller) en Van Meer (linksback) krijgt het herboren RBC na enkele weken mediastilte opeens heel snel vorm. 'Ik zie al deze jongens graag komen. Het zijn spelers die alweer enkele jaren meelopen in de voetballerij, en op behoorlijk niveau. Zij zien een uitdaging voor zichzelf bij RBC,' zo stelt Van der Woerdt.

Naast deze zes spelers was al eerder bekend dat Eric Lankers komend seizoen bij RBC voetbalt. Op de korte termijn wordt meer spelersnieuws verwacht.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd