"RBC-stadion snel verkocht"

Gepost door:Nieuwkomer // 2012-02-09 00:00:00 // 3045 keer bekeken

Het Roosendaalse voetbalstadion dat vroeger door RBC werd bespeeld, is nog in handen van curator mr van Logtestijn. Dat heeft hij desgevraagd medegedeeld aan BN/De Stem.

Wel wil hij kwijt dat hij onderhandelt over verkoop van het stadion. Met welke partij dat is houdt de curator angstvalling voor zich, zolang hij geen toestemming heeft van die partij om de naam bekend te maken. Curator Van Logtestijn gaat er wel vanuit dat de verkoop snel, binnen enkele weken, rond zal zijn.

UPDATE
Vastgoedondernemer Gerard van der Horst uit Fijnaart heeft bij de curator van het failliete RBC Roosendaal en de gemeente Roosendaal een bod gedaan op het stadion aan de Borchwerf. Dat heeft de redactie van DagRoosendaal.nl uit betrouwbare bronnen rondom de ondernemer bevestigd gekregen.

Er is niet duidelijk wat het voormalige lid uit de Raad van commissarissen van de voetbalclub voor heeft met de koop van het stadion. Momenteel bespreekt de in de Quote 500 gepositioneerde ondernemer de voorwaarden en andere aspecten verbonden aan een mogelijke koop.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd