Supportersvereniging RBC organiseert voetbalquiz

Gepost door:ForzaRbc // 2012-01-09 00:00:00 // 3065 keer bekeken

De supportersvereniging van RBC organiseert weer een voetbalquiz. Deze quiz wordt op zaterdag 28 januari gehouden in Grand Cafe Chagall in Roosendaal en duurt van 13.30 uur tot 17.30 uur.

Dit jaar heeft de supportersvereniging er voor gekozen om een koppeltoernooi te houden. U kunt zich samen met iemand als koppel inschrijven, maar u kunt zich ook individueel inschrijven. Voorafgaand aan de quiz kunt u dan met een andere individuele ingeschreven RBC-fan een koppel vormen.Na de quiz is er aansluitend een winterbarbecue.Dezewordt georganiseerd door Chagall.

Per koppel kost de deelname aan de voetbalquiz 5,-. Deelname aan de winterbarbecue kost 10,-. Betaling volgt voorafgaand aan de quiz.

Als u hier graag aan wil deelnemen dan moet u een e-mail sturen naar supportersverenigingrbc@hotmail.nl (let op: .nl). U kunt zich tevens inschrijven aan de bar bij Chagall. Geef in de e-mail tevens aan of u wilt deelnemen aan de barbecue. Aanmelden voor de barbecue is niet mogelijk op de dag zelf, in verband met de voorbereiding ervan.

Voor de beste drie koppels zijn er mooie prijzen te verdienen. De supportersvereniging hoopt u op zaterdag 28 januari in Chagall te kunnen begroeten, uiterlijk om 13.30 uur.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd