Oproep aan (voormalig) seizoenkaarthouders

Gepost door:Remy // 2012-01-07 00:00:00 // 3307 keer bekeken

Onlangs heeft RBC per e-mail een groot aantal voormalig seizoenkaarthouders benaderd met de vraag of ze lid zouden willen worden van RBC. Blijkbaar is deze mail niet door iedere seizoenkaarthouder ontvangen. Wellicht waren niet alle gegevens meer up to date. We doen een beroep op deze mensen om zich aan te melden via n_bominaar@hotmail.com

Bij aanmelding graag onderstaande gegevens opgeven:
roepnaam
achternaam
voornamen voluit
geboortedatum
geboorteplaats
adres
postcode + woonplaats
telefoonnummer
e-mailadres
indien in bezit: KNVB-nummer
nummer van een geldig legitimatiebewijs + soort document (bijvoorbeeld paspoort KV20RD57)

Bij de aanmelding ga je akkoord met het betalen van een loyaliteitsbijdrage van 75 voor dit lopende seizoen 2011 - 2012. Dit geld zullen we gebruiken voor de aanloopkosten, zoals o.a. de notariskosten bij het passeren van de oprichtingsakte op 2 december 2011; een te storten borg bij de KNVB bij de aanmelding van RBC bij de bond; de aanschaf en plaatsing van units die dienst gaan doen als kantine en ontvangstruimte; de aanschaf van materialen om te kunnen trainen en spelen; het huren van accommodatie in de komende maanden om via proeftrainingen jeugdspelers aan te gaan trekken.

Indien je lid wordt van onze club verzoeken wij je om op korte termijn (zodat we aan de slag kunnen) die 75 te storten op rekeningnummer Rabobank 1679.21.959 ten name van RBC. Graag je naam erbij vermelden.

Tevens hebben we het verzoek om medeseizoenkaarthouders op de hoogte te stellen van deze oproep.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd