Meer ex-RBC'ers als ambassadeur

Gepost door:ForzaRbc // 2011-12-05 00:00:00 // 3910 keer bekeken

In navolging van Pierre van Hooijdonk en Rob Penders zijn er nog een viertal ambassadeurs bijgekomen. Ook hierbij gaat het om vier ex-spelers.

Naast het bovengenoemde tweetal zijn dat Kees Vermunt, Pierre van Hal, Henk van de Ven en Henk Vos, zo weet RBCFans.nl. Henk van de Ven staat tevens genoteerd als het honderdste lid van de vereniging. Deze RBC'er in hart en nieren was decennialang betrokken bij de club als speler, assistent-trainer, trainer en (in zijn laatste periode) hersteltrainer. Eerder werd met de inschrijving van Robert Maaskant de mijlpaal van vijftig leden bereikt.

Op 9 december aanstaande is er een bijeenkomst voor alle leden van RBC. Zij hebben hiervoor ook een persoonlijke e-mail ontvangen. Tijdens deze bijeenkomst zal het bestuur zich presenteren en de toekomstplannen ontvouwen. Daarnaast worden de ambassadeurs gepresenteerd en zal een prominente RBC'er een lezing verzorgen. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen en zal de avond worden afgesloten met een borrel. Iedereen die voor 9 december staat geregistreerd in de ledenadministratie is van harte welkom.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd