Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Word lid van de vereniging RBC!

Gepost door:Remy // 2011-11-29 00:00:00 // 3617 keer bekeken

Beste RBC-supporter,

zoals u ongetwijfeld weet wordt er de laatste maanden hard gewerkt om RBC nieuw leven in te blazen. Dit initiatief is genomen door mensen die zich al tientallen jaren voor RBC inzetten als supporter, jeugdtrainer, vrijwilliger en/of medewerker van de club. Omdat wij ons simpelweg geen leven zonder RBC kunnen voorstellen, hetgeen geldt voor heel veel mensen. Dat hebben we de laatste maanden wel gemerkt. Ons doel is eerst en vooral dan ook om van RBC weer een mooie en gezellige club voor en van de mensen te maken. Uiteraard koesteren wij ook een gezonde sportieve ambitie, maar dat is iets voor de toekomst.

Allereerst dient namelijk een hoop werk verzet te worden voordat de bal weer gaat rollen voor onze oranje-witten. Op dit moment hebben reeds talloze gesprekken plaatsgevonden met onder meer sponsoren, de gemeente, andere sportverenigingen in Roosendaal, technisch adviseur Eric Hellemons, voormalig en toekomstig jeugdtrainers en adviseurs op voetbaltechnisch en juridisch vlak. Er zijn nu een aantal locaties in beeld om de wedstrijden van het eerste elftal en de jeugdopleiding te gaan spelen en het oude logo met het kroontje is in ere hersteld. Veel stappen zijn al gezet en er heeft een eerste informatieavond plaatsgevonden voor alle RBC-supporters en belangstellenden, waarop zij zijn bijgepraat over de vorderingen.

Momenteel gaan we nog steeds uit van een herstart in de Vijfde Klasse, maar daar hebben we ons niet bij neergelegd. Via bekwame en ervaren adviseurs bekijken we continu de mogelijkheden om op een hoger amateurniveau in te stromen, maar we willen de supporters geen valse hoop geven. Eerlijkheid en transparantie hebben we hoog in het vaandel staan, want RBC dat zijn we allemaal.

Laten we beginnen bij het begin: om ons aan te melden bij de KNVB dienen we een ledenlijst met minimaal 50 leden te overhandigen. Zodra dit het geval is dan zal de vereniging RBC officieel worden opgericht en kunnen we ons volledig op het voetbalseizoen 2012-2013 gaan richten.

We zijn kortom op zoek naar echte RBCers, die bereid zijn om zich als niet-spelend lid (begunstiger) aan te melden om zodoende de doorstart officieel door te kunnen laten gaan. Voor het lopende seizoen 2011-2012 vragen we daarvoor 75,- als bijdrage. Daar kunnen we niets tegenover stellen. Zie het als een steunbetuiging; doe het uit loyaliteit richting de nieuwe vereniging. We hebben keihard geld nodig voor de aanloopkosten om in het seizoen 2012-2013 goed van start te kunnen gaan. Daarna (vanaf het voetbalseizoen 2012-2013) zal het lidmaatschap van RBC voor niet spelende leden 75,- blijven bedragen.

Wie wil ook geschiedenis schrijven? Wie staat mede aan de wieg bij de -voor onwaarschijnlijk gehouden- wedergeboorte van ONS RBC? We vragen u op de man af: bent u bereid om met onmiddellijke ingang lid te worden van RBC in oprichting?

Indien u hier positief op reageert, verzoeken we u de onderstaande gegevens per e-mail te sturen naar Niels Nieuwlaat (nielsnieuwlaat@hotmail.com). Deze gegevens dienen namelijk op de officile ledenlijst naar de KNVB vermeld te worden:

* roepnaam en achternaam
* voornamen voluit
* geboortedatum
* geboorteplaats
* adres, postcode, woonplaats
* telefoonnummer
* soort en nummer van je geldig legitimatiebewijs (bv. paspoort RBC19122011)
* eventueel KNVB-nummer, indien u daar over beschikt.

Zodra de vereniging RBC is opgericht, zullen we over een bankrekeningnummer beschikken. U ontvangt dan van ons een mail met gegevens om de loyaliteitsbijdrage van 75,- te storten. Dit zal kortom in januari plaatsvinden.

Indien u mensen kent die misschien ook wel interesse hebben om aan de basis te staan van een succesvolle wedergeboorte van RBC, verzoeken we u die mensen te benaderen en te vragen ook hun gegevens naar Niels Nieuwlaat te mailen. U kunt tegelijkertijd lid zijn van twee verenigingen; bent u bijvoorbeeld al lid van een andere amateurvereniging, dan kunt u zich toch bij ons aanmelden.

Wij hopen op uw enthousiasme, ook al kunnen we u op dit moment nog geen inzicht geven in het niveau waarop we gaan spelen, de spelers waarmee we dat gaan doen en andere cruciale zaken. Zodra die zaken duidelijk zijn, wordt daarover direct gecommuniceerd.

In het kader daarvan nodigen wij u meteen uit voor een tweede informatieavond, op vrijdag 16 december aanstaande vanaf 20.00u. in Eetcaf De Tuin (Molenstraat 12, Roosendaal). Daar praten we u weer volledig bij over de stand van zaken en bestaat de gelegenheid om vragen te stellen aan de mensen die dagelijks druk bezig zijn met de wederopbouw van ONZE club.

Bij voorbaat dank voor uw steun en graag tot ziens op 16 december!


Commissie Doorstart RBC / Supportersvereniging RBC




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd